Skal du have lavet flotte negle til fest eller til hverdagen? Hos Dennis Wagner finder du en negletekniker, der kan lave alt fra manicure og pedicure til gelénegle med Shellac.

​Min negleklinik ligger på Åboulevarden 39, hvor jeg laver flotte negle på kunder fra Århus, Viby og Risskov.

​Der findes nærmest ikke noget værre end grimme negle med afskallet neglelak. Dette kan du dog nemt undgå ved at få lavet flotte shellac negle. Disse negle har en lang holdbarhed og fås i et væld af flotte farver. Med shellac neglelak kan du altså få en farve til præcis den anledning, du ønsker.

​Hvad er shellac negle?

Shellac negle er en professionel neglelak, der giver smukke negle med lang holdbarhed. Det tager cirka en time at få lavet shellac negle og prisen ligger fra 300kr til 400kr.

​Produktet kan nemt fjernes og er skånsomt for dine egne naturlige negle.

​Derfor skal du altså ikke frygte at ødelægge dine egne negle, når du får lavet shellac negle.​

​Shellac fås i et bredt udvalg af forskellige farver, og derfor passer denne form for neglelak til alle aldre og alle anledninger. Du kan vælge en frisk farve i sommermånederne og måske pifte dine negle ekstra op, hvis du skal deltage i en festlig begivenhed. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

​Kontakt mig for at bestille tid til shellac

Hvad end du er på udkig efter en negletekniker, der kan lave franske negle eller shellac negle, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg leverer løsninger, der holder, og er grundig i mit arbejde.

​Du kan booke en tid her. Du er også velkommen til at ringe på telefon 22 48 90 66. Så finder jeg et godt tilbud til dig.​