Sommeren er over os, og hvem ønsker ikke at gå sommeren i møde med velplejede fødder beklædt med flot neglelak? Her hos Dennis Wagner tilbyder jeg dig flere forskellige former for pedicure – du kan få alt fra fransk til shellac og gelénegle.

​Bor du i områderne omkring Århus, Viby eller Risskov, kan du med fordel få din næste pedicure hos mig.

​Jeg har meget erfaring på området og er grundig i mit arbejde. Derfor kan du altid forvente et flot resultat efter dine ønsker og behov. Jeg hjælper også gerne til med rådgivning omkring, hvilken type mani- eller pedicure der passer bedst til dig og dine behov. Kig ind forbi min salon og få en billig pris og flotte negle.

​Hvad er pedicure?

Pedicure betegner behandling af neglene på dine fødder. Hos mig inkluderer dette både en fodbehandling, et fodbad og en peeling, hvor hård hud fjernes. Slutteligt bliver dine fødder smurt ind i dejlig fodcreme, som plejer dem og dine neglebånd.​

​Jeg tilbyder et bredt udvalg af forskellige pedicure, så der er noget til enhver smag.

Hvad end du er til friske farver eller mere til neutrale farver på dine negle, så kan jeg klare det til dig.

​Jeg kører med konkurrencedygtige priser, hvor jeg tager 450kr for en almindelig pedicure og 525 for en luksus pedicure. Læs mere om priser her.

​Kontakt for at booke tid til pedicure behandling i Århus

Lyder en pedicure som noget for dig, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Jeg er meget professionel og grundig i mine behandlinger og gør mit bedste for at gøre mine kunder tilfredse.

​Du kan altid booke en tid lige her på siden. Du kan også ringe på telefon 22 48 90 66 . Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

​Jeg ser frem til at høre fra dig.​