Er du træt af grimme negle? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Dennis Wagner kan du nemlig få alverdens forskellige behandlinger af dine negle, blandt andet gelénegle.

​Jeg har flest kunder fra Århus, Viby og Risskov, men hjælper også gerne kunder uden for disse områder med at få pænere negle.

​Jeg har stor erfaring med kunstige negle og leverer altid et godt resultat. Min store erfaring bruger jeg desuden til at vejlede dig til den bedste løsning til dine behov samt til at give dig gode råd med på vejen. Du får altid en professionel behandling af dine negle, hvis du kommer til mig - uanset om der er tale om manicure/pedicure eller gelénegle.

​Hvor længe holder gelénegle?

Gelénegle giver en naturlig forlængelse og styrkelse af dine egne negle. Der limes en tip på spidsen af neglen, hvorefter overgangen fra din egen negl til tippen files væk, så det ser naturligt ud. Derefter bygges neglen op i tre lag gelé, hvilket gør holdbarheden meget lang.​

Faktisk bliver neglen cirka seks gange stærkere end dine egne negle, idet neglene er tykke og derfor ikke knækker særligt let. Gelénegle har et flot og skinnende look og behandles som regel med shellac, efter de er blevet påsat. Jeg garanterer billige priser og gode tilbud på dine nye, smukke negle.

​Ring til mig, hvis du vil vide mere

Kunne du tænke dig at prøve gelénegle, så kan du kontakte mig allerede i dag. Det er ikke bare pænt, men jeg garanterer også, at det er billigt i forhold til andre negleteknikere. Jeg tager nemlig kun 500 kr. i timen samt 500 kr. for en opfyldning.

​Book en tid her på siden.

​Du er også mere end velkommen til at ringe på telefon 22 48 90 66 . Jeg glæder mig til at høre fra dig.